欢迎来到010在线作文网!

where are you from同步训练题

试题 时间:2020-08-09 手机版

where are you from同步训练题

  一、听句子,补全句中所缺的词语。

  1.He is________. He is ________ America.

  2.________ come from England.They speak ________ English.

  3.Please write to me ________.

  4.Jack wants to make _________ in China.

  5.He can speak a ________ Chinese now.

  二、找出每组单词中划线部分的读音与其他三个不同的`一个。

  6.[ ]

  A. five

  B. give

  C. fine

  D. knife

  7.[ ]

  A.full

  B.jump

  C.much

  D.run

  8.[ ]

  A. student

  B. duty

  C.blue

  D.Tuesday

  9.[ ]

  A.great

  B.teach

  C.tea

  D.meat

  10.[ ]

  A.love

  B.only

  C.some

  D.come

  三、根据句意补全单词。

  11. We Chinese put our f __m __ly name first.

  12. Here is a p __ stc __ __ d for you , Bob.

  13. My parents are from France. They speak Fr __ __ch.

  14. Jim is 13 years old. He's a sch __ __l boy.

  15. There are some t __xtb __ __ks on the desk.

  16. We t __ __ch Lily and Lucy Chinese.

  17. __ ngl __ shm __ n come from England.

  18. Am __ r __ c __ ns speak English.

  19. They st __ y at home on Sundays.

  20. Li Lei is a h __ gh school student.

  四、中英互译下列词组。

  21.谈论________

  22.高中 ________

  23.交朋友________

  24.许多________

  25.在星期天________

  26. from…to ________

  27. five days a week ________

  28. go out _______

  29. stay at home _______

  30. family name _______

  五、用所给词的适当形式填空。

  31. My mother is _______(write) to my father.

  32. How many _______(people) are there in your family?

  33. _____ (America ) come from America.

  34. We are Chinese and we are from ________. (Chinese)

  35. —Is this room yours?—No. That one is ________. (we)

  36. We go to school five ________(day) a week.

  37. They teach _______(they) friends Chinese.

  38. Kate teaches _______(I) English.

  39. Who's _______(sit) there, do you know?

  40. Her mother asks her ______(stay) at home on Sundays.

  六、选择填空。

  41. We are from France and we ______French.[ ]

  A. say

  B. talk

  C. speak

  D. tell

  42.—Do you know Japanese?—Yes, but ________.[ ]

  A. only a little

  B. only some

  C. only little

  D. only not much

  43. What do you like ________England?[ ]

  A. from

  B. about

  C. at

  D. with

  44. The Japanese people ______ very friendly.[ ]

  A. is

  B. are

  C. have

  D. has

  45. We go to school ______Monday ______ Friday.[ ]

  A. from… on

  B. on… on

  C. on… to

  D. from… to

  46. Would you like ________tea?[ ]

  A. some

  B. any

  C. a

  D. an

  47. Can I ______ my knife back, please?[ ]

  A. give

  B. have

  C. has

  D. take

  48. Tom, Kate and I ______Chinese food.[ ]

  A. are all like

  B. all like

  C. all are like

  D. are like all

  49. Is Mary your friend ______your sister?[ ]

  A. and

  B. but

  C. so

  D. or

  50. We have P. E ________ Monday and Friday.[ ]

  A. on

  B. from

  C. in

  D. at

  51. Lucy and Lily are ________. They are from ________.[ ]

  A. England… English

  B. English… England

  C. England… England

  D. English… English

  52. I teach ________Chinese and they teach _______French.[ ]

  A. their… my

  B. theirs… mine

  C. they… I

  D. them… me

  53.________ do you like _______this picture?[ ]

  A. How… about

  B. What… from

  C. What… about

  D. What… with

  54. I want to ask Emma ________to my birthday party.[ ]

  A. come

  B. coming

  C. comes

  D. to come

  55.—How do you like China?—________[ ]

  A. I like it very much.

  B. I like the food.

  C. I like the people.

  D. I like their sports.

  七、根据中文提示完成英语句子。

  56.你是哪儿人?我是北京人。

  —________are you ________?—________ ________ Beijing.

  57.李先生是中国人。他在美国教汉语。

  Mr Li comes from _______. He is _______ ________in America.

  58.日本人说日语,美国人说英语。

  Japanese speak _______ . ________speak English.

  59.Hall先生教我们法语。

  Mr Hall _______ _______French.

  60.我只懂一点英语。

  I know only _______ _______English.

  61.你觉得那本书怎么样?

  ________do you ________that book?

  62.我在一所中学学习英语

  I'm _______ _______at a middle school.

  63.他经常给他在加拿大的朋友写信。

  He often _________ ________his friends in Canada.

  64.他们正在谈论他们新来的英语老师。

  They're _______ _______their new English teacher.

  65.我们的朋友邀请我们去他们家吃晚饭。

  Our friends _______ _______to go to their house _______ ________.

  八、完成下列对话。

  Lily : Hello.

  Jo: Hello. Could I (66) to Lily, please?

  Lily: Speaking. (67) is this

  Jo : It's Jo.

  Lily: Oh, How (68) you, Jo?

  Jo: Fine, thanks. I've got your (69) .

  Lily: So soon?

  Jo : Yes , I'm glad you can (70) Chinese now.

  Lily : I can just (仅) speak some (71) , but I can't write it.

  Jo: I want to (72) some Chinese, too.

  Lily: I think I can (73) you.

  Jo : Good. How do you (74) “Goodbye” in Chinese?

  Lily: That's easy. Zaijian.

  Jo: But that's too difficult for me. Oh, sorry, Lily! Mum is calling me. I think I have to (75) goodbye.

  Lily: OK. Thanks for calling. Bye-bye. Zaijian!

  九、完形填空。

  (76) are you? I'm writing to you in my school. This school is (77) . There are ten hundred students in my school. I like the teachers. The other students are very (78) . They (79) me Chinese and I teach them English.

  There is a small river (80) my school. The water (81) clean. We can swim in it.

  There are no classes (82) Sundays. We (83) at home and watch TV. My father and my mother go to shops on Sundays. They all like China.

  I can (84) Chinese now. I can (85) my name in Chinese.

  Please write to me soon!

  Love from

  Lucy

  76.[ ]

  A. How

  B. Who

  C. Where

  D. What

  77.[ ]

  A. small

  B. new

  C. great

  D. old

  78.[ ]

  A. friend

  B. friendly

  C. well

  D. happy

  79.[ ]

  A. help

  B. give

  C. learn

  D. teach

  80.[ ]

  A. in

  B. on

  C. behind

  D. under

  81.[ ]

  A. be

  B. is

  C. are

  D. am

  82.[ ]

  A. at

  B. in

  C. on

  D. about

  83.[ ]

  A. stay

  B. live

  C. have

  D. look

  84.[ ]

  A. say

  B. speak

  C. tell

  D. talk

  85.[ ]

  A. to write

  B. write

  C. writing

  D. writes

  参考答案与提示

  一、1. American, from 2. Englishmen, British 3. soon 4. friends 5.Little

  二、6.B 7.A 8.C 9.A 10.B

  三、11.family 12. postcard 13.French 14. school 15.textbooks 16. teach 17. Englishmen 18.Americans 19. stay 20. High

  四、21. talk about 22. high school 23. make friends 24. a lot of 25.on Sunday 26.从……到…… 27.一周五天 28.出去 29.呆在家里 30.姓

  五、31. writing 32.people 33.Americans 34. China 35. ours 36. days 37. their 38. me 39.sitting 40. to stay

  六、41.C 42.A 43.B 44.B 45.D 46.A 47.B 48.B 49.D 50.A 51.B 52.D 53.C 54. D 55. A

  提示:(1)本题中第46题答案是A。表示请求的疑问句用some。

  (2)第46题答案是B。like在这里是动词。

  (3)第54题答案是D。ask后跟动词不定式做宾语补足语。

  七、56. Where, from, I'm from 57. China, teaching Chinese 58. Japanese, Americans 59. teaches us 60. a little 61. How, like 62. studying English 63. writes to 64. talking about 65. ask us, for dinner

  八、66.speak 67. Who 68. are 69.letter 70. speak 71.Chinese 72. learn 73. help 74.say 75.say

  九、76.A 77.C 78.B 79.D 80.C 81.B 82.C 83.A 84.B 85.B

  附:听力原稿

  一、听句子,补全句中所缺的词语。

  1. He's American. He is from America.

  2. Englishmen come from England. They speak British English.

  3. Please write to me soon.

  4. Jack wants to make friends in China.

  5. He can speak a little Chinese now.

【where are you from同步训练题】相关文章:

1.where+are+you+from教案

2.英语的单元检测题Where are you from

3.where are you from?的教学课件

4.《Where Are You from》教学反思范文

5.《Where are you?》教学反思

6.Where is your pen pal from教案

7.Where did you go on vacation课件

8.《Where did you go》教学反思


本文来源http://www.010zaixian.com/shiti/2805124.htm
以上内容来自互联网,请自行判断内容的正确性。若本站收录的信息无意侵犯了贵司版权,请给我们来信(xspiccom@163.com),我们会及时处理和回复,谢谢.